Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Foursquare diena

2021 16 balandžio

Nuo 2010 metų kasmet balandžio 16-ąją minima pasaulinė „Foursquare“ diena. „Foursquare“ – socialinis tinklapis, skirtas išmaniesiems telefonams. Vartotojai, lankydamiesi kavinėse, baruose, muziejuose ar kitose laisvalaikio praleidimo vietose, nustato savo buvimo vietą naudodamiesi GPS, spausdami mygtuką „Check-in“ (liet. „užsiregistruoti“).

Kadangi tai socialinis tinklas, apie apsilankymą tokiu būdu galima paskelbti savo draugams – net ir tiems, kurie nesinaudoja „Foursquare“ tinklu, nes sistema leidžia dalintis savo apsilankymais „Twitter“ ir „Facebook“ socialiniuose tinkluose.

Be to, už kiekvieną apsilankymą vartotojai gauna taškų, virtualių ženkliukų, o aktyviausias vietos lankytojas tampa virtualiu meru. Vienas svarbiausių savybių, dėl ko žmonės noriai naudojasi šią programėle – ypatingi kavinių, barų ir kitokių vietų pasiūlymai.

„Foursquare“ – tai naujas socialinės rinkodaros būdas pritraukti daugiau lankytojų. Jis suteikia progą sukurti vieną iš septynių ypatingųjų akcijų – nuolaidų, kurios skatina lankytojų lojalumą ir stiprina įmonės prekės ženklą.

Informacija

Data:
2021 16 balandžio
Renginys kategorija: